Behöver du en fotograf till ditt evenemang, fest eller tillställning? Jag definierar mig själv som en semiprofessionell fotograf och väntar ivrigt på ditt uppdrag! Fotografering har ofta ingått i de utbildningar jag läst, och i de tidigare tjänster och uppdrag jag haft.

Fotograferingar jag tidigare gjort är bland annat dop, konfirmationer, studentfiranden, födelsedagsfester och bröllop. Nedan finner ni ett urval av bilder jag tagit.

Prisförslag
Jag tar ett timpris på 800 kr/tim, inklusive moms.

I priset ingår alla bilder i ett urval där jag väljer ut de bilder som jag är helt nöjd med. Jag tycker det viktigt att leverera en produkt som mitt företag och jag själv kan stå för fullt ut. Antalet bilder som levereras beror således på uppdragets natur och på hur lång tid uppdraget är.

Vid bröllopsfotograferingar är det lätt att få många minnesvärda ögonblick på bild under två eller tre timmar och ungefär 30-60 bilder per timme levereras, medan en porträttfotografering innehåller färre olika bilder då endast ett motiv/en person står i fokus och innehåller ungefär 8-15 bilder per timme.

I priset ingår också enklare redigering av de utvalda bilderna, vilket betyder att jag kan räta upp, ljusa upp och ändra konstrasten om så skulle behövas. Levereras färre bilder kan redigeringen göras mer grundligt. Bilderna levereras inom två veckor efter avslutat uppdrag via en internettjänst som heter WeTransfer. Du får en länk via din mail där du kan ladda ner bilderna.

Minsta möjliga bokning är 1 timme. Vid resor längre än 30 minuter från Stockholm Central debiteras en resersättning på 50 kr/timme. Resor utanför Stockholms Lokaltrafik debiteras även med biljettpriset. Då ingår alla bilder i ett urval, redigerade. Betalning görs via faktura. Vi går ordentligt igenom era förväntningar och önskemål! Vid fotograferingar utanför Storstockholm tillkommer kostnader för resor.

Är ni även intresserad av tackkort efter er fest eller ert event? Här finns exempel på när Forsberg ARK gjort det!

Vill du boka in ditt evenemang i min kalender? Jag tar nu upp bokningar inför våren och sommaren 2021. Maila forsbergark@gmail.com eller gör en offertförfrågan!

Exempel från bröllopsfotograferingar:

Stort tack! Så otroligt fina bilder och vilka härliga ögonblick du fick med! Tack för att du ville föreviga vår dag!

”Stort tack, vi är väldigt nöjda. Kommer rekommendera dig om någon behöver fotograf!”

”Det har verkligen känts superbra med dig som fotograf. Jag hoppas fler blir inspirerade att anlita dig!”

”Så många otroligt fina bilder, vi vill jättegärna förstora upp fler av dem!”

Exempel från dop, konfirmationer och studentfiranden:

Exempel från fest-, event- och porträttfotograferingar: