Har du ett projekt eller en idé som du vill illustrera? Handlar det om att skapa inbjudningskort till nästa event eller en plansch i present? Forsberg ARK illustrerar olika projekt, printar och skickar till dig som är kund.

Något som jag tycker är extra spännande är interaktiva illustrationer. Nedan finner du exempel på det i planschen ”Gemensamma drömmar och mål” som sätts upp på en anslagstavla eller magnettavla. De mindre lappar med dina drömmar och mål sätter du själv upp med under varje kategori.

Detsamma gäller julkorten/födelsedagskorten nedan, som är färgifyllningskort. Där ger givaren inte bara ger bort ett kort, utan också en stunds meditation i present, Coloring Mindfulness. Korten kan anpassas till födelsedags- eller tackkort.

Nedan finns dessa exempel på illustrationer, med flera, som jag gjort tidigare. Redan skapade illustrationer kan köpas direkt, enkelt göras om för att passa dina behov, eller så finns möjligheten att skapa något helt nytt. I vilket fall som behöver jag en offertförfrågan från dig. Klicka dig vidare till Kontakt och Offerförfrågan för att berätta om de tankar du vill att jag illustrerar!

Priser fås på förfrågan.

DSC_0391DSC_0397Inbjudan till Bedas student A5-formatDSC_0406