PÅ GRUND AV ANDRA ÅTAGANDEN GÖR FORSBERG ARK FÖR NÄRVARANDE ENDAST FOTOGRAFERINGAR

Har du ett projekt eller en idé som du vill illustrera? Handlar det om att skapa inbjudningskort till nästa event eller en plansch i present? Forsberg ARK illustrerar olika projekt, printar och skickar till dig som är kund.

Något som Forsberg ARK tycker är extra spännande är interaktiva illustrationer. Nedan finner du exempel på det i planschen ”Gemensamma drömmar och mål” som sätts upp på en anslagstavla eller magnettavla. De mindre lappar med dina drömmar och mål sätter du själv upp med under varje kategori.

Redan skapade illustrationer kan köpas direkt, enkelt göras om för att passa dina behov, eller så finns möjligheten att skapa något helt nytt. I vilket fall som behöver Forsberg ARK en offertförfrågan från dig. Klicka dig vidare till Kontakt och Offerförfrågan för att berätta om de tankar du vill att Forsberg ARK illustrerar!

Alla priser är inklusive moms. Frakt- och emballagekostnader tillkommer.

Poster ”Vi är alla olika” är den första i en serie om tre posters. Affischerna gjordes i samband med Stockholm EuroPride 2018.

Bläckstrålsprint i A3:
Pris: 250 SEK (inkl. moms)
Original i kvadratiskt format (sida 250 mm):
Pris: 600 SEK (inkl. moms)

Läs mer!

Meditationsjulkort, som är illustrerade som ifyllnadskort. Motiven består av löv och blad från fem svenska lövträd.

Ett paket med 5 kort gjorda med bläckstrålsprint, inkl. 5 kuvert, i A5- respektive C5-format:
Pris: 200 SEK (inkl. moms)

Läs mer!

Ska du ge bort sticklingar eller krukväxter som doppresent eller som present till ett barn, då är postern ”Mina Första Krukväxter” den perfekta presenten.

Produkten skapas efter dina önskemål och varje poster är därför unik och ett eget konstverk.
Pris: Fås på förfrågan

Läs mer!

Postern ”Gemensamma Drömmar och Mål” är en interaktiv poster där du och din partner, eller din familj, tillsammans drömmer, tänker och känner genom att själva skriva upp era drömmar och nåla fast dem på postern.

Bläckstrålsprint i A3:
Pris: 250 SEK (inkl. moms)

Läs mer!